Afgelopen weekend stond in het teken van de Friese kampioenschappen springen voor paarden en pony’s. Hier deden ook Hanzeruiters aan mee.

Liv Los behaalde met Starlight in de 0,50 cat A/B een mooie 3e prijs. Janna vd Lageweg behaald met Jarrah vd Zonnehoeve in de 0,80 cat D/E een knappe 2e prijs. Een mooie prestatie van deze 2 dames!

Silke Lobstein behaalde met Rhoswaun Nightingale een 6e plaats in de 0,80 cat. D/E. Fayona Jenieta Kingma met Maxim behaalde in de 0,90 cat. D/E een 8e plaats en Manouck Ruiter behaalde met Bloklands Casperdino in deze klasse een 11 plaats. Esse vd Bles met Grey Colleen en Vic van Eijk met Oakland Lucky Star deden ook in deze klasse mee. Margreet Dirksen met W. J. Timberwood vielen in de klasse 1.00 cat. D/E net buiten de prijzen. Ze werd knap 3e.

Bij de paarden behaalde  in de 1.00 Regina Breeuwsma met Nisidorus een 11e plaats. Welmoed Agricola behaalde met Kooifenne’s Kaylin een 14e plaats en met Kooifenne’s Mondraan DH een 15e plaats. Rikst Abma met Gennaro Z werden 27ste in deze klasse. Jisca Jonker werd met Evita 24ste.

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd!