Fayona Jenieta is met haar pony Maxim fries kampioen geworden in de L2 dressuur cat. D/E! Een super prestatie van deze Hanzeruiters.

Anna de Boer mocht met haar pony Adora meedoen in de klasse Z1 cat. D/E. Zij behaalden een 4e plaats. Lisa Venema deed mee met haar pony Bon Jovi in de L1 dressuur cat. D/E en werden in deze klasse 7e. Stella Frankena met Bolderman’s Mississippie behaalde in deze klasse een 3e plaats.

Bij de paarden behaalde Gerbrich Talsma met Noralynn Th in de B dressuur een mooie 4e prijs. Sofia Venema behaalde in deze klasse Casilios een knappe 5e prijs.

Janiek Wiersma mocht met haar paar Djaro overrijden in de klasse Z1 een behaalden een 6e plaats. Lyske Jacobi met Janneke behaalden in de L1 dressuur een 12e plaats. Nicole de Groot met Forever Foss behaalde in deze klasse een 20e plaats. Annigje Jacobi deed mee in de klasse M1 met Klousseau en werden 8e. Iris de Jong behaalde in deze klasse met David een 6e plaats. Simone Dijkstra behaalde in de ZZL met Gizmo een 8e plaats. Iris Bosma werd met Jaquar 7e in de Z1 dressuur en met King Crimson 5e in de ZZ zwaar.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!